Alta catàleg

PROCEDIMENT D’ALTA 2024

Inscripció Catàleg 2024: a partir d’octubre de 2023 (data provisional i normativa susceptible de modificació).


PROCEDIMENT D’ALTA 2023 (TERMINI FINALITZAT)

Inscripció Catàleg 2023: termini finalitzat el 31 de maig de 2023.

Els professionals del sector cultural de la província de València que volen presentar noves activitats per al Catàleg d’Activitats Culturals 2023 poden formalitzar la seua gestió des del 24 d’octubre de 2022, completant el formulari de sol·licitud en la web del SARC i remetent posteriorment el PDF de la sol·licitud mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de València. El SARC es compromet a publicar al febrer de 2023 en el Catàleg les altes rebudes amb anterioritat al 30 de novembre de 2022. Les propostes rebudes després d’esta data s’aniran incorporant progressivament.

Termini obert des del 24 d’octubre de 2022 fins al 31 de maig de 2023.

Les dates del període de presentació es poden modificar per raons tècniques i organitzatives.

Normativa per formar part del Catàleg 2023

Preguntes freqüents – Alta catàleg 2023


COM I ON ENVIAR LA SOL·LICITUD I EL MATERIAL AUDIOVISUAL

PAS 1

Emplenar en la web del SARC el formulari amb les dades de l’activitat i la càrrega de documentació reflectida en la normativa general. Es generen dos PDF en el correu electrònic indicat pel sol·licitant, un dels quals (“document_seu-e”) cal enviar en el pas 2 mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de València.

FORMULARI D’ALTA – Activitats per al Catàleg SARC 2023

Termini obert des del 24 d’octubre de 2022 fins al 31 de maig de 2023.

ATENCIÓ: La grandària dels arxius adjunts (PDFs, fotografies, …) no ha de superar els 8 MB per arxiu perquè el formulari es puga enviar correctament. És molt important escriure correctament el correu electrònic de l’empresa, professional o associació en el formulari, per a assegurar-se que es rep esta documentació.


Una vegada omplit amb l’activitat a presentar, el formulari envia al correu electrònic de l’empresa, professional o associació dos arxius en PDF:

– Un PDF de la fitxa tècnica de l’activitat que s’ha presentat.

  • Este PDF amb la fitxa no cal enviar-ho al SARC ja que la informació completada es rep en els nostres servidors per al seu posterior tractament.

– Un PDF de la sol·licitud (“document_seu-e”) amb el codi intern.


PAS 2

Emplenar en la Seu Electrònica el procediment de sol·licitud i adjuntar el PDF rebut (“document_seu-e”). És necessari disposar de firma electrònica.

Seu Electrònica de la Diputació de València – Cultura


PAS 3 (opcional)

En cas de no haver introduït en el formulari un enllaç de l’espectacle o activitat completa en les modalitats que siga necessari, enviar enllaç digital per a la seua descàrrega pel SARC al correu electrònic catalogo.sarc@dival.es indicant el codi intern i el títol de l’espectacle / activitat.