Desconfinant la Cultura

Desconfinant la cultura

L’actual pandèmia del Covid19 ha deixat una forta empremta en matèria de salut. Hem hagut de revisar les nostres activitats quotidianes, el nostre entorn familiar, laboral i social. De manera generalitzada s’han modificat els hàbits socials i de comportament grupal, i no hi ha dubte que les activitats i el consum de la cultura s’ha vist afectat i en bona part per esta situació. Per tot això l’àrea de Cultura està realitzant un important esforç, amb la col·laboració dels ajuntaments, per a programar activitats obertes al públic.

Desconfinant la cultura és una crida a tractar de normalitzar l’accés a la cultura, o al menys allò que més se li puga parèixer. És un programa específic per a reactivar el sector cultural, que passa per una situació molt complicada. L’objectiu és ajudar a la recuperació del públic i estimular el sector cultural en terres valencianes. L’àrea de Cultura ha volgut fer sumar-se a tots aquells ajuntaments que consideren la cultura com un actiu imprescindible per a la seua ciutadania.


PROGRAMA DESCONFINANT LA CULTURA 2021

El BOP núm. 87, de 10 de maig, publica l’aprovació de la selecció proposada per la comissió avaluadora de les entitats locals on es realitzaran les activitats culturals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València en 2021.

Decret amb l’anunci de selecció Activitats Culturals 2021


PROGRAMACIÓ DESCONFINANT LA CULTURA 2021

El SARC es fa càrrec en 2021 de coordinar les activitats de Desconfinant la Cultura a Genovés, Corbera, Benifaió i Canals.

Hansel i Gretel
SAGA TEATRE

BENIFAIÓ
C. C. Enric Valor
6 juny · 18 h.

Amelia
MAREA DANZA

GENOVÉS
Auditori Municipal
11 juny · 20 h.

Hansel i Gretel
SAGA TEATRE

CORBERA
Teatre R. Cebolla
13 juny · 19 h.

Rob
TEATRE DE L’ABAST

CANALS
C. C. Calixte III
13 juny · 19 h.

PROGRAMA DESCONFINANT LA CULTURA 2020

Programació Desconfinant 2020