Activitat 23TA0003

Les modificacions o noves altes, es poden fer en tot moment. Les consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es

P


CUINA VEGETAL SENSE GLUTEN

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Tornar al catàleg
Codi catàleg 23TA0003
Actualitzat 13/12/2022
Modalitat TALLERS DIDÀCTICS
Estil GASTRONOMIA
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
Ensenyarem a preparar receptes d'origen vegetal, sense gluten, per al menjar diari. Coneixerem quins ingredients porten glútens i quines alternatives sense glútens hi ha, com llegir una etiqueta, com evitar la contaminació creuada. Practicarem elaborant: batuts, patés, hamburgueses vegetals, ensalades, postres.
 
Duració total hores 4
Nº assistents 12
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant.
Materials sol·licitant:
Local apte per a cuinar, llum, aigua, taules i cadires.
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com
SARC
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem brindar-li la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el seu navegador i realitza funcions com reconéixer-lo quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web li resulten més interessants i útils.