Desconfinant la Cultura

Desconfinant la cultura

L’actual pandèmia del Covid19 ha deixat una forta empremta en matèria de salut. Hem hagut de revisar les nostres activitats quotidianes, el nostre entorn familiar, laboral i social. De manera generalitzada s’han modificat els hàbits socials i de comportament grupal, i no hi ha dubte que les activitats i el consum de la cultura s’ha vist afectat i en bona part per esta situació. Per tot això l’àrea de Cultura està realitzant un important esforç, amb la col·laboració dels ajuntaments, per a programar activitats obertes al públic.

Superats els anteriors mesos del confinament, s’obri una xicoteta escletxa a reprendre moltes activitats que foren postposades, i també a d’altres noves que poden ara contribuir  a reactivar el sector cultural.

Desconfinant la cultura és una crida a tractar de normalitzar l’accés a la cultura, o al menys allò que més se li puga parèixer. És un programa específic per a reactivar el sector cultural, que passa per una situació molt complicada. L’objectiu és ajudar a la recuperació del públic i estimular el sector cultural en terres valencianes.

L’àrea de Cultura ha volgut fer sumar-se a tots aquells ajuntaments que consideren la cultura com un actiu imprescindible per a la seua ciutadania.

PROGRAMA DESCONFINANT LA CULTURA 2020


Programació Desconfinant 2020


PROGRAMA DESCONFINANT LA CULTURA 2021

En preparació