Activitat 22TA0415

Les modificacions o noves altes, es poden fer en tot moment. Les consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es

P


22TA0415 - TALLERS DIDÀCTICS - GASTRONOMIA

ORGANIZACIÓN Y GESTIÓN DE NUESTRA COCINA

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Catàleg SARC
Actualitzat 31/08/2022
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
400,00 €
 
 
Sinopsi:
El objetivo del curso es dar herramientas, trucos y formas de organizar la cocina para que nos permita tener una alimentación saludable. Se reflexionará sobre hábitos de consumo, cómo podemos ir hacia una cocina sostenible, ecológica, responsable con el medio ambiente. Se trabajará con diferentes dinámicas: La despensa, los utensilios indispensables, la nevera, menú semanal, las tres R
 
Duració total hores 4
Nº assistents 20
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
DOSSIER CON TODA LA INFORMACIÓN PARA CADA PARTICIPANTE, BOLIS, MATERIAL PARA LAS DINÁMICAS
Materials sol·licitant:
LOCAL CON MESAS Y SILLAS. SISTEMA PARA PROYECTAR UNA PRESENTACIÓN POWER POINT
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com
SARC
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem brindar-li la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el seu navegador i realitza funcions com reconéixer-lo quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web li resulten més interessants i útils.