Activitat 22TA0414

Les modificacions o noves altes, es poden fer en tot moment. Les consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es

P


22TA0414 - TALLERS DIDÀCTICS - GASTRONOMIA

PA SENSE GLUTEN AMB MASSA MARE

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Catàleg SARC
Actualitzat 31/08/2022
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
L'objectiu del curs és ensenyar elaborar i cuidar una massa mare sense gluten i com preparar un pa sense gluten de manera casolana i saludable amb massa mare. Treballarem com triar bones farines, amb quina mena d'aigua, sal, com elaborar una massa mare des de zero i com cuidar-la, els passos d'elaboració del pa amb massa mare. Elaborarem pans sense glútens amb massa mare.
 
Duració total hores 5
Nº assistents 12
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant.
Materials sol·licitant:
Local adequat per a cuinar, amb llum, aigua, forn, taules i cadires.
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com
SARC
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem brindar-li la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el seu navegador i realitza funcions com reconéixer-lo quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web li resulten més interessants i útils.