Activitat 21AV0020

AMBRA PROJECTES CULTURALS

CANT AL RAS. LA NIT DEL POBLE.

AMBRA PROJECTES CULTURALS S.L.

Catàleg SARC
Codi catàleg 21AV0020
Actualitzat 27/01/2021
Modalitat AUDIOVISUALS
Estil DOCUMENTALS
Públic TOTS ELS PÚBLICS
 
Guió ROSA ROIG
Productor JOSEP PITARCH GARRIDO
Artista/Grup AMBRA PROJECTES CULTURALS S.L.
Director JOSEP PITARCH GARRIDO
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
420,00 €
 
 
Sinopsi:
Jako viu amb la Colla de Dimonis de Massalfassar un dels dies més atrafegats de l´any: cuinen el menjar, gelen la beguda, vesteixen les taules per a centenars de convidats... Tot ha d'estar a punt per a la celebració del Cant al ras. L´emoció pren també a Tati, que es va estrenar als 10 anys com a cantadora d'estil en la primera edició del certamen i que ara, amb 32, pujarà a l'escenari amb una proposta molt més arriscada. A través d'esta mirada col·lectiva es construeix el relat d'una nit feta pel poble per recuperar i gaudir la música tradicional valenciana.
Descripció complementària:
Abans de la projecció es realitzarà una presentació de l'audiovisual i breu introducció als continguts que es veuran en ell. Després, breu xarrada amb relació a la producció i filmació d'un documental fet amb la mirada col·lectiva de part dels seus protagonistes. Per últim, col·loqui amb el públic sobre la trobada de música tradicional valenciana CANT AL RAS de Massalfassar i la seua importància en l'àmbit cultural.
 
Duració minuts 27
Any d'estrena 2019
 
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
Format HD 1920 x 1080
Necessitats tècniques específiques Projector, pantalla, equip d'àudio, microfonia per als intervinents i connexió HDMI per a projectar.
 
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
AMBRA PROJECTES CULTURALS
Telèfon 676 545 155
Telèfon 625 723 938
Correu electrònic: