Activitat 25TA0282

Les modificacions o noves altes, es poden fer en tot moment. Les consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es

P


25TA0282 - TALLERS DIDÀCTICS - GASTRONOMIA

Activitat del sector professional

ADOBATS I VERDURES FERMENTADES

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Catàleg SARC
Actualitzat 22/05/2025
Destinataris Batxillerat o cicle formatiu, Adults
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
Aprendrem a preparar adobats i verdures fermentades de manera casolana i artesanal. Coneixerem els conceptes bàsics de fermentació: com fermentar de manera segura, criteris d'higiene, lloc i temps de fermentació. Diferents tipus de fermentació. Utensilis i materials necessaris per a fermentar. Elaborarem adobats i verdures fermentades: Chucrut, Kimchi, pickles, adobat crudité, verdura d'estació.
 
Duració total hores 5
Assistents 12
Docents 1
 
 
DADES DE CONTACTE
Nom:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com
 
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials que inclou el taller:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant.
Materials que ha d'aportar l'entitat sol·licitant:
Local apte per a cuinar, llum, aigua, taules i cadires.
SARC
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem brindar-li la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el seu navegador i realitza funcions com reconéixer-lo quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web li resulten més interessants i útils.