Activitat 25TA0281

Les modificacions o noves altes, es poden fer en tot moment. Les consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es

P


25TA0281 - TALLERS DIDÀCTICS - GASTRONOMIA

Activitat del sector professional

DOLÇOS I POSTRES SALUDABLES SENSE SENSE

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Tornar al catàleg
Actualitzat 22/05/2025
Destinataris Batxillerat o cicle formatiu, Adults
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
L'objectiu del curs és ensenyar a preparar postres i dolços de manera casolana i saludable sense gluten, sense ou, sense lactis, sense sucre refinada, sense olis hidrogenats, sense soja. Per a això es treballarà: - Teoria: com triar farines sense glútens, com triar reemplaçaments de l'ou en funció del que necessitem, alternatives saludables al sucre refinada. - Pràctica: elaboració de receptes dolces amb diferents tècniques: coques, gelatina, bombons...
 
Duració total hores 5
Assistents 12
Docents 1
 
 
DADES DE CONTACTE
Nom:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com
 
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials que inclou el taller:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant i bolis.
Materials que ha d'aportar l'entitat sol·licitant:
Local per a cuinar amb capacitat per als assistents. Punt de llum, aigua, cuina o plaça d'inducció. Taules i cadires.
SARC
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem brindar-li la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el seu navegador i realitza funcions com reconéixer-lo quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web li resulten més interessants i útils.