Renovació catàleg

Termini finalitzat el 31 de maig de 2021.

PROCÉS DE RENOVACIÓ

Els professionals del sector cultural de la província de València amb propostes en el Catàleg d’Activitats Culturals 2020, poden formalitzar la seua renovació per a 2021, remetent la sol·licitud posteriorment al SARC mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de València.

En l’enllaç posterior està disponible el formulari que, una vegada emplenat amb les activitats a renovar, envia al correu electrònic de l’empresa, professional o associació, un PDF per a la seua remissió al SARC via la Seu Electrònica.

Una vegada obtingut el PDF ha d’enviar-se al SARC únicament a través de la Seu Electrònica de la Diputació de València. És necessari disposar de signatura electrònica de la ACCV o el DNI electrònic.

INSTRUCCIONS GENERALS

PAS 1 – FORMULARI DE RENOVACIÓ

El formulari mostra totes les activitats vigents en el Catàleg 2020 en introduir el CIF / NIF / NIE de l’empresa, professional o associació, havent de triar les activitats a renovar marcant la “x” del quadre. Cal marcar també el botó d’autorització per a mostrar les dades de contacte.

El correu electrònic de l’empresa, professional o associació on es rep el PDF que genera el formulari és el vigent per a la campanya 2020. Es pot consultar en les fitxes del Catàleg 2020 o contactant amb el SARC per a la seua confirmació o modificació, si fóra necessari. Este sistema té l’objectiu de garantir la seguretat de les dades i la veracitat del procés de renovació.

FORMULARI DE RENOVACIÓ D’ACTIVITATS – CATÀLEG SARC 2021

Termini finalitzat el 31 de maig de 2021.


PAS 2 – ENVIAMENT DEL PDF DE LA FITXA DE RENOVACIÓ

Seu Electrònica de la Diputació de València amb signatura electrònica ACCV o DNI electrònic.

TERMINI DE RENOVACIÓ: obert des del 30 de setembre de 2020 fins al 31 de maig de 2021.

Estes dates es poden modificar per raons tècniques i d’organització.