Renovació catàleg

PROCEDIMENT DE RENOVACIÓ 2023 a 2024

Inscripció renovacions a Catàleg 2024: a partir d’octubre de 2023 (data provisional i normativa susceptible de modificació).

Termini obert el XX d’octubre de 2023 fins el 31 de maig de 2024.


PROCEDIMENT DE RENOVACIÓ 2022 a 2023 (TERMINI FINALITZAT)

Estes dates es poden modificar per raons tècniques i d’organització.

Els professionals del sector cultural de la província de València amb propostes en el Catàleg d’Activitats Culturals 2022, poden formalitzar la seua renovació per a 2023, remetent la sol·licitud al SARC mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de València.

En l’enllaç posterior està disponible el formulari que, una vegada emplenat amb les activitats a renovar, envia al correu electrònic de l’empresa, professional o associació, un PDF per a la seua remissió al SARC via la Seu Electrònica.

Una vegada obtingut el PDF ha d’enviar-se al SARC únicament a través de la Seu Electrònica de la Diputació de València. És necessari disposar de signatura electrònica de la ACCV o el DNI electrònic.

INSTRUCCIONS GENERALS

PAS 1 – FORMULARI DE RENOVACIÓ

El formulari mostra totes les activitats vigents en el Catàleg 2022 en introduir el CIF / NIF / NIE de l’empresa, professional o associació, havent de triar les activitats a renovar marcant la “x” del quadre. Cal marcar també el botó d’autorització per a mostrar les dades de contacte.

El correu electrònic de l’empresa, professional o associació on es rep el PDF que genera el formulari és el vigent per a la campanya 2022. Es pot consultar contactant amb el SARC per a la seua confirmació o modificació, si fóra necessari. Este sistema té l’objectiu de garantir la seguretat de les dades i la veracitat del procés de renovació.

FORMULARI DE RENOVACIÓ D’ACTIVITATS – CATÀLEG SARC 2023

Termini obert des del 24 d’octubre de 2022 fins al 31 de maig de 2023.


PAS 2 – ENVIAMENT DEL PDF DE LA FITXA DE RENOVACIÓ

Seu Electrònica de la Diputació de València amb signatura electrònica ACCV o DNI electrònic.

TERMINI DE RENOVACIÓ: obert des del 24 d’octubre de 2022 fins al 31 de maig de 2023.

Estes dates es poden modificar per raons tècniques i d’organització.