Activitat 24TA0281

CATÀLEG SARC EDICIÓ 2024 – 2027

Consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es


DOLÇOS I POSTRES SALUDABLES SENSE SENSE

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Tornar al catàleg
Codi catàleg 24TA0281
Actualitzat 08/08/2024
Modalitat TALLERS DIDÀCTICS
Estil GASTRONOMIA
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
L'objectiu del curs és ensenyar a preparar postres i dolços de manera casolana i saludable sense gluten, sense ou, sense lactis, sense sucre refinada, sense olis hidrogenats, sense soja. Per a això es treballarà: - Teoria: com triar farines sense glútens, com triar reemplaçaments de l'ou en funció del que necessitem, alternatives saludables al sucre refinada. - Pràctica: elaboració de receptes dolces amb diferents tècniques: coques, gelatina, bombons...
 
Duració total hores 5
Nº assistents 12
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant i bolis.
Materials sol·licitant:
Local per a cuinar amb capacitat per als assistents. Punt de llum, aigua, cuina o plaça d'inducció. Taules i cadires.
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com